Sådan spiller du Pokémon GO – komplet guide

by admin ~ august 9th, 2016.

pokemon-go-new3-1200x675Når du første gang starter Pokémon GO skal du vælge det tøj til din avatar. Den seneste opdatering kan du tilpasse dette, hvilket er praktisk, hvis du vil have dit tøj til at matche farven på dit hold.
Du bliver derefter tilbudt tre Pokémon, som du skal forsøge at fange. Tryk på Pokémon og dit kamera app vil åbne viser Pokémon et sted i nærheden af dig. Find den, så prøv at fange den. Dette opnås ved hjælp af en Pokeball, som du swipe i Pokémon app’en og sigte på cirklen, der vises over hovedet. Jo mindre cirklen jo lettere Pokémon vil være at fange, men jo bedre skal dit sigte være. En grøn cirkel betyder, at Pokémon er relativt let at fange, orange er medium sværhedsgrad og rød er hårdt.

Top tip: Du kan få Pikachu som din starter Pokémon, hvis du er den tålmodige type. For at gøre dette, ignorere starter Pokémon du får tilbudt og gå væk. Gør dette fire gange, og du bør i sidste ende blive tilbudt Pikachu.

Nu er det tid til at gå ud og om at finde Pokémon i naturen. Pokémon GO viser et kort over dine omgivelser, og nærliggende Pokémon vises som blade raslende på jorden. Nederst til højre på skærmen vises, hvilke Pokémon der er i nærheden. Hvis Pokémon er nedtonet, så er det en du ikke har set før, og som endnu ikke er i dit Pokedex (Pokedex er dit “lager” af Pokémon).

Du kan finde forskellige Pokémon i forskellige områder. For eksempel, i nærheden af en sø eller flod du kan finde vand Pokémon, og i byer og landdistrikter du vil sandsynligvis finde en masse normale Pokémon. Det er vores erfaring at nogle af de mest almindelige er Pidgeys og Rattatas, men begge kan blive ganske kraftfulde, når de er udviklet fuldt ud. Du skal ikke bekymre dig om, hvis visse Pokémon aldrig er i dit område – kan du stadig fange dem via æg.

For hver Pokémon du fanger får du 100 stjernestøv og 100 XP points. Hvis det er en Pokémon du ikke har set før du vil få en ekstra 500 XP når den tilføjes til Pokedex.

På et tidspunkt vil du løbe tør for Pokeballs. Du kan hente flere fra PokéStops, der normalt findes i byerne eller centrale steder / seværdigheder. Alternativt kan du købe Pokeballs i shoppen.

Du kan se, hvilke Pokémon har du til enhver tid ved at klikke på Pokeball nederst på skærmen og vælge Pokémon. Formålet med spillet er at tænde din Pokémon, så de er tilstrækkeligt stærke til at vinde gym kampe, som bliver tilgængelig fra niveau 5.

Hvis du har en Pokémon med en lav kampkraft, der allerede er udviklet, det er ikke værd at holde. Du kan tænde op, udvikle eller handle en Pokémon ved at vælge ikonet Pokeball, trykke Pokémon og derefter vælge den Pokémon pågældende og rulle ned for at vælge en af disse muligheder. Hvis du handler en Pokémon kan du ikke få den tilbage senere, selvom du vil få en slik til gengæld. (Bemærk, at Trade indstillingen nu er blevet flyttet til en separat menu -. Se Pokémon du ønsker at handle og trykke på ikonet tre linjer i bunden af skærmen og vælge Handel).
Indtil du rammer level 10, går du et level (niveau) op for hver 1000XP. Efter level 10, har du brug for 10.000 XP at gå videre til hvert nyt niveau, og dette øges gradvist. For eksempel, at gå videre til niveau 20 fra 19 du skal bruge 25.000 XP, 50,000XP at ramme niveau 21 og 75,000XP at ramme niveau 22.

Når du rammer level 5 du får at vælge dit team: Team Instinct (gul), Team Mystic (blå) eller Team Valor (rød). Du vil blive bedt om at gøre det, når du først besøge et motionscenter. Vælg omhyggeligt: du kan ikke skifte mening senere. Lederne hold er nu blevet annonceret til hvert hold: Team Valor er Candela, Team Mystic er Blanche, og Team Instinct er Spark.

Så er det bare i gang: Go Pokémon!

Category: Pokémon Go guide, Pokémon Go tips & tricks | Tags: