10 hemmelige tips og tricks til Pokémon GO!

by admin ~ august 9th, 2016.

Her er 10 gode og lidt hemmelige tips og tricks til Pokémon GO spillet. Kom et skridt foran dine venner og brug disse Pokémon GO tips til at få endnu bedre Pokémons! Her følger de 10 Pokémon GO tricks.

giphy
1. Pikachu som start karakter

Når du starter spillet, skal du fange din første Pokémon. Her får du typisk valget mellem de tre forskellige Pokémons – Squirtle, Charmander eller Bulbasaur. Men du kan også gå væk fra dem  fysisk indtil din telefon begynder at vibrere. Du vil blive bedt om at fange en af de tre Pokémons igen. Gå igen væk fra dem, og gentag processen fem gange. Nu vil Pikachu dukke op, og du kan fange den som din start Pokémon.

 

2. Udrug æg uden at gå

I Pokémon GO skal du gå rundt i den virkelige verden for at finde nye Pokémons samt andre ting. Eksempelvis at udruge æg, som bliver til nye Pokémons. Der findes tre forskellige typer æg, som kræver, at du bevæger dig enten 2, 5 og 10 kilometer. Men der findes et nemt trick, hvis fødderne er ømme. Du kan nemlig lægge din smartphone på en pladespiller (måske har din far en på loftet!) – rotationen nemlig få telefonen til at tro, at du bevæger dig.

 

3. Slå AR-visning fra

Pokémon GO bruger noget man kalder Augmented Reality (AR). Det betyder, at når du forsøger at fange en Pokémon, så bruger spillet dit kamera til at vise dig den baggrund, som du peger din smartphone imod. Men hvis du slår AR-visning fra, så bliver det nemmere at ramme Pokémon’en med din Poké Ball. Hvis du vil beholde AR-visning, skal du holde en Pokémon centreret i billedet for at fange den.

 

4. Undvig i starten af en kamp

I Pokémon Go kan du også kæmpe mod andre Pokémons. Men når du skal dyste, kan du med fordel ’swipe’ til højre eller venstre i starten af en kamp. Så laver din Pokémon en undvigelsesmanøvre, som giver dig et ekstra angreb eller to, før din modstanden kan nå at slå igen.

 

5. Tiltræk Pokémons tæt på dig

Mens du går rundt i området for at fange alle Pokémons, så er der også et trick til at tiltrække Pokémons. I det nederste højre hjørne af dit kort er der en silhuet af en Pokémon. Hvis du trykker her får du en liste over Pokémons i nærheden af dig. Tryk på den Pokémon, som du gerne vil fange, og chancerne for at finde lige præcis den Pokémon skulle være højere.

 

6. Få bonus experience point (XP)

Har du helt styr på, hvordan du fanger Pokémons, kan du forsøge at fange dem med en såkaldt Curve Ball. Så får du nemlig en ekstra bonus på 10 XP. En Curve Ball laves ved at du holder fingeren nede på din Poké Ball og drejer den rundt i en cirkel på skærmen, inden du kaster den i retning mod en Pokémon ved at slippe fingeren og håbe på, at den rammer inden for cirklen.

 

7. Find en tilfældig Pokémons startsted

Har du været ude i verden, og har du undret dig over, at græsset bevæger sig flere steder, når du ser på kortet i din Pokémon GO-app? Så er det ifølge flere medier et godt sted at finde en tilfældig Pokémon, som ikke er på din Pokémon-radar. Det bevægende græs indikerer, at en tilfældig Pokémon kan starte her. Men det bliver dog understreget, at der er en chance ikke er en garanti for at fange en Pokémon her.

 

8. Gå på jagt sammen med dine venner

Når en Pokémon dukker op i verden, så står det alle frit for at fange den. Derfor kan alle også fange de samme Pokémons, og det er derfor en god idé at gå på jagt efter Pokémons i fællesskab. I kan både dække et større område, men det er også sjovere at være ude med andre.

 

9. Overfør Pokémons for ’candy’

Har du samlet en hel masse af den samme type Pokémon? Så kan du overføre dem til Professor Willow og få 1 ’candy’ pr. overførsel. Husk dog på, at når du overfører Pokémons til professoren, så er de væk for altid.

 

10. Brug ’Lucky Eggs’ 

Et ’Lucky Egg’ giver dig dobbelt op på experience points (XP) i en halv time. De er svære at få fat i, men de kan også hjælpe dig med at stige voldsomt i XP. Et ’Lucky Egg’ kan du købe for rigtige penge i en butik, eller være heldig at få, når du enten går op i ’level’.

 

Kilde: PC Mag, The Mirror, IMore.

Category: Pokémon Go guide, Pokémon Go tips & tricks | Tags: